Bereikbaarheid van De Buizerdhof

De bereikbaarheid van nieuwbouwplan De Buizerdhof is perfect, zoals dat eigenlijk voor heel Nieuwegein geldt. Middenin het land. Of je nu met de fiets, de auto of het OV gaat, je bent zo in het centrum van Nieuwegein of Utrecht. Ook de andere grote steden zoals Amersfoort, Den Bosch, Rotterdam en Amsterdam zijn niet ver. Kortom, Nieuwegein is de ideale uitvalsbasis!

Bekijk de situatiekaart

Uitvalswegen met de auto

Nieuwegein ligt bovendien niet alleen langs de A2, maar ook vlakbij de A12 en A27. Met de auto ben je met een flink kwartier in hartje Utrecht. Echt ideaal zo'n centrale ligging!

Bekijk de wegenstructuur
image alt

Met het OV of de fiets?

Woon je in De Buizerhof, dan is het OV prima voorhanden. Om de hoek van de wijk is een bushalte met een verbinding naar het stadshart. Vanuit het centrum van de stad ben je ook zo met de sneltram in andere wijken van Nieuwegein, Utrecht of het nabijgelegen IJsselstein. Liever met de fiets? Geen probleem! Dankzij de vele fietspaden, ben met je (elektrische) fiets snel op je bestemming.

In De Buizerdhof is het heerlijk ontspannen wonen en zijn vrijwel alle voorzieningen op loop- of fietsafstand. Boodschappen doen, terrasje pakken, naar school of sporten? Alles is dichtbij! Ga je er een dagje op uit in Utrecht? Ook dan ben je met een half uur bij de hotspots van de binnenstad. Wil je juist een dagje spenderen in het groen? Stap op je (elektrische) fiets of racefiets en binnen 30 minuten geniet je van het landelijke karakter van de Lopikerwaard.

Heb je een vraag? We helpen je graag verder
Ook wonen in De Buizerdhof? Bekijk het woningaanbod