Voorzieningen van De Buizerdhof

Woon je in een zorgeloze en duurzame nieuwbouwwoning in De Buizerdhof, dan heb je alle benodigde voorzieningen dichtbij. Of het nu gaat om de dagelijkse boodschappen, een nieuwe outfit, een gezellig hapje of drankje, zorg of scholen. Op al deze gebieden kun je in Nieuwegein terecht.

Bekijk de voorzieningenkaart

Stadscentrum en onderwijs op fietsafstand

Nieuwbouwplan De Buizerdhof ligt op korte afstand van het stadscentrum van Nieuwegein. Op de fiets ben je er in 6 minuten. Of maak er een fijne wandeling van, dan ben je in minder dan 20 minuten bij een groot winkelcentrum met veel horecagelegenheden en het stadhuis. Naast het stadcentrum vind je het St. Antoniusziekenhuis, dus ook zorgvoorzieningen zijn dichtbij.

Gemeente Nieuwegein biedt veel voorzieningen op het gebied van onderwijs op diverse niveaus. Van basis- en middelbaar onderwijs tot aan het ROC Midden-Nederland en diverse HBO-opleidingen.

Bekijk de voorzieningenkaart
image alt

Sport, spel, natuur en cultuur

En net over het water, ligt op 3,5 kilometer afstand het indrukwekkende Park Oudegein. Dit park dank zijn naam aan het gelijknamige kasteel Oudegein. In groengebied Het Natuurkwartier ervaar je hoe bijzonder jouw leefomgeving in Nieuwegein is. Je wordt in deze prachtige uitgestrekte groene zone letterlijk ondergedompeld in natuur en cultuur met een kinderboerderij, een molen en een museum. Ooit het wandelen over een blotevoetenpad ervaren? Hier in Park Oudegein kan het! Je kennis over natuur en duurzaamheid vergroot je met bij Het Milieu Educatie Centrum.

En wist je dat Nieuwegein zelfs een heuse skipiste heeft op nog geen 10 minuten afstand met auto of fiets vanaf De Buizerdhof? Tot slot grenst aan het enorme park een sportveldenterrein met diverse sportverenigingen voor onder ander basket-, voet- of korfbal.

Heb je een vraag? We helpen je graag verder
Ook wonen in De Buizerdhof? Bekijk het woningaanbod