Bekijk de bouwnummers van Buizerdhof

25 april '24

De bouwnummers van nieuwbouwproject Buizerdhof staan online. Bekijk de bouwnummers en geef jouw favoriet aan. Achter de schermen wordt hard gewerkt om deze woningen op de korte termijn, in de maand mei, in verkoop te brengen.

Bekijk de bouwnummers

Wat is jouw favoriet?

Zet je mooiste bouwnummers in jouw favorietenlijstje en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van het project. Heb je interesse in één van de woningen? Dan hebben wij goed nieuws! Naar verwachting start de verkoop van de woningen nog dit kwartaal. Op de korte termijn zullen we meer informatie deze over onder meer de definitieve v.o.n-prijzen, de plattegronden, meerwerkopties en de start verkoopdatum. 

image alt

Planning van de Buizerdhof

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen van de verkoop. De woningen van Buizerdhof gaan, naar alle waarschijnlijkheid, in de maand mei in verkoop. Zodra we hier uitsluitsel over hebben, brengen we jou direct op de hoogte. 

In de komende tijd volgt er meer zoals de v.o.n.-prijzen en de daadwerkelijke verkoopdatum. Meld je aan voor de projectfase en blijf op de hoogte. 

Bereid je voor

Ter voorbereiding op de aanstaande verkoop, raden we je aan een financiële check te laten uitvoeren. Dit kan ook bijdragen bij de toewijzing van jouw favoriete woning.

Heb je in de tussentijd vragen, neem dan contact met ons op.   

Een woning kopen? Zo doe je dat
Hoe werkt de toewijzing? Meer informatie