Bekijk de definitieve koopsommen van Buizerdhof

21 mei '24

Heb je interesse in een van de woningen van Buizerdhof? Dan wil je natuurlijk ook graag weten wat de koopsommen zijn. Neem snel een kijkje om te zien of jouw droomwoning binnen je budget valt en zorg ervoor dat je een financiële check hebt gedaan. Het kan namelijk in je voordeel werken bij de toewijzing.

Bekijk de koopsommen
image alt

Financiële check

Per woning is nu bekend wat de definitieve prijs is. Dat maakt de informatie die je nodig hebt om een keuze te maken compleet. Het enige wat je nu kunt doen voordat de verkoop start, is een financiële check opvragen bij de bank. Zo weet je zeker of je jouw favoriete woning ook kunt financieren en het vergroot jouw kans op een woning. Wat het precies inhoudt lees je op de pagina financiële check.

Meer over de financiële check

Binnenkort start verkoop

De verkoop start op dinsdag 28 mei om 10 uur. Het inschrijfproces is volledig digitaal. Dat houdt in dat je jouw voorkeuren (maximaal 5 woningen) online kunt doorgeven als de verkoop is gestart, via jouw persoonlijke account. Je hebt dan een week de tijd om jouw voorkeuren door te geven. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. Je krijgt per mail te horen of jij een woning toegewezen hebt gekregen en je ziet de uitslag van de toewijzing in jouw persoonlijke account.

Verkoopevenement

Op dinsdag 28 mei om van 18 uur tot 19:30 uur organiseert het verkoopteam een verkoopevenement in het Fletcher Hotel in Nieuwegein (Buizerdlaan 10, Nieuwegein) Hier kun je jouw eventuele vragen over Buizerdlaan stellen. Er is een vrije inloop. 

Tip:
Lees alles over de verkoop- en toewijzingsprocedure op de pagina Woning kopen

Bereid je goed voor Doe een financiële check
Wonen in Buizerdhof Bekijk het aanbod