De woningen van Buizerdhof zijn nu in verkoop

28 mei '24

De woningen van Buizerdhof zijn nu in verkoop. Vanaf dinsdag 28 mei om 10.00 uur kan je jouw voorkeuren aan ons doorgeven. Dat kan tot dinsdag 4 juni om 12 uur. Wat is jouw favoriet?

image alt

45 nieuwe woningen

In Buizerdhof vind je 45 gezinswoningen, verdeeld over 2 haakvormige woonblokken rondom een centraal binnenhof, met tuinen en een gezamenlijke parkeervoorziening. De woningen variëren in hoogte (van 2 tot 4 lagen) en grootte en zijn ideaal voor gezinnen, maar ook voor samenwoners en alleenstaanden. Er is zelfs twee woningen met een slaapkamer op de beganegrond. En wist je dat naast Buizerdhof een geheel nieuwe (en duurzame) supermarkt is gepland? Lekker handig!

Bekijk het aanbod
image alt

Toewijzing en financiële check

Voordat je je inschrijft en jouw voorkeuren doorgeeft, raden we je aan om de toewijzingsprocedure te bestuderen. Daarin leggen we je uit hoe we de woningen toewijzen en wat de 'spelregels' zijn. 

Financiële check
Heb jij al een financiële check gedaan? De check geeft je een streepje voor tijdens bij de toewijzing. Je kan de financiële check uploaden bij het doorgeven van je voorkeuren tijdens de inschrijfperiode.

Lees meer over de financiële check
Meer over de toewijzing en de regels Hoe verloopt het proces?
Heb je een vraag? Neem contact met ons op