Duurzaam en groen wonen in De Buizerdhof

31 januari '24

Wonen jullie binnenkort ook in dit nieuwste buurtje van Nieuwegein, in De Buizerdhof? In een duurzame (nieuwbouw)gezinswoning aan een binnenhof, met een eigen tuin. Omgeven door de rust en het groen van een bestaand park met grote vijver. Een ideale plek om in te spelen, te relaxen, te skaten of om elkaar te ontmoeten.

Op de hoogte blijven? Schrijf je onderaan de pagina in voor de nieuwsbrief!

image alt

Gezinnen, samenwoners en alleenstaanden

De Buizerdhof bestaat uit 45 gezinswoningen, verdeeld over twee haakvormige woonblokken rondom een centrale binnenhof. Elke woning heeft een tuin en er is een gezamenlijke parkeervoorziening beschikbaar. De woningen variëren in hoogte (2 tot 4 lagen) en grootte, waardoor ze geschikt zijn voor gezinnen, samenwoners en alleenstaanden. Bovendien zijn er speciaal aangepaste woningen voor mensen met mobiliteitsproblemen. Interessant om te weten is dat er naast De Buizerdhof een nieuwe en duurzame supermarkt gepland is. Erg handig voor de bewoners!

image alt

Groen en toch dichtbij het centrum

In deze rustige en groene omgeving aan de Buizerdlaan geniet je van een oase van rust en talloze speelmogelijkheden. Je woont hier vlakbij het stadscentrum van Nieuwegein en het pittoreske historische centrum van het dorpje Jutphaas, op slechts 5 minuten fietsen. Het centrum van Utrecht is iets verder weg, maar nog steeds goed bereikbaar met de fiets in iets meer dan een half uur, of met de auto in een kwartiertje. Bovendien is er vlakbij De Buizerdhof een tramhalte richting Utrecht.

Voor recreatie hoef je niet ver te gaan, want het Groene Hart en het typische Hollandse rivierenlandschap langs de Kromme IJssel of de Lek zijn gemakkelijk bereikbaar. Dit biedt de ideale gelegenheid voor heerlijke fiets- of wielrentochten. Kortom, dit wordt jouw of jullie achtertuin waar je kunt genieten van ontspanning en natuur.

Deze voorzieningen zijn in de buurt

Blijf op de hoogte

Up to date blijven over dit project? Schrijf je onderaan de pagina snel in voor de nieuwsbrief. Zo ben je er meteen bij om je aan te melden voor jouw favoriete woning(type)!  

Bekijk de planning