Nieuw woningaanbod live in Buizerdhof

22 maart '24

Wonen jullie binnenkort ook in dit nieuwste buurtje van Nieuwegein, in Buizerdhof? In een duurzame (nieuwbouw)gezinswoning aan een binnenhof, met een eigen tuin. Omgeven door de rust en het groen van een bestaand park met grote vijver. Een ideale plek om in te spelen, te relaxen, te skaten of om elkaar te ontmoeten. De woningtypen van Buizerdhof staan nu online! Bekijk snel de impressies, de belangrijkste kenmerken én prijsindicaties. Misschien staat jouw droomhuis er tussen!

image alt

De woningtypen in Buizerdhof

In Buizerdhof vind je 45 gezinswoningen, verdeeld over 2 haakvormige woonblokken rondom een centraal binnenhof, met tuinen en een gezamenlijke parkeervoorziening. De woningen variëren in hoogte (van 2 tot 4 lagen) en grootte en zijn ideaal voor gezinnen, maar ook voor samenwoners en alleenstaanden. Er is zelfs een aantal speciaal aangepaste woningen voor mensen met mobilitietsproblemen. En wist je dat naast Buizerdhof een geheel nieuwe (en duurzame) supermarkt is gepland? Lekker handig!

image alt

Buizerdhof: zeer duurzaam en comfortabel

De woningen in plan Buizerdhof zijn zeer duurzaam en comfortabel. Dat betekent oa. goed geïsoleerd, gasloos, vloerverwarming en -koeling en standaard voorzien van zonnepanelen. Daarnaast worden in de woningen zogenaamde ‘klimaatvloeren’ gebruikt, ook wel PCM-vloeren genoemd. PCM verwijst naar de materialen die in de vloeren zijn verwerkt. Deze materialen (Phase Change Materials) kunnen niet alleen warmte opnemen maar ook afgeven.

Deze innovatieve woningvloeren fungeren in feite als 'thermische batterijen' en zorgen voor een besparing bij het verwarmen en koelen van de woningen. Daarnaast leveren dergelijke klimaatvloeren natuurlijk ook veel comfort doordat de temperatuur in de woning stabiel blijft.

Interesse?

Spreken deze woningtypen je aan en wil je op de hoogte blijven van Buizerdhof. Ga dan naar het betreffende woningtype op de pagina woningen, klik op de button 'aanmelden voor deze fase' en laat je NAW-gegevens achter. Je ontvangt dan een update zodra er meer informatie bekend is, zoals de bouwnummerspecificaties en plattegronden. En je hoort als eerste wanneer de verkoop start. 

Naar de pagina 'Woningen'

Een woning kopen. Zo werkt het!

Wil je nu alvast meer weten over hoe het kopen van een woning in dit project in zijn werk gaat? En ben je benieuwd naar hoe de toewijzing verloopt? Lees dan snel verder op de pagina Toewijzing en Woning kopen. Hier kun je alle stappen van het proces lezen. Tip: bekijk ook de videoserie over het kopen van een nieuwbouwwoning. Dan ben je helemaal voorbereid!

Iets vragen? We helpen je graag! Contact
Welk woningtype spreekt je aan? Woningaanbod